Menu and search Σύγκριση
 
Γλώσσα
    Η VARIO παρουσιάζει την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023
    15/6/23

    Η VARIO παρουσιάζει την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023

           

    ← Previous Next →

    Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανακοινώνουμε την έκδοση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης μας για το έτος 2023. Στη VARIO, έχουμε δεσμευτεί για την περιβαλλοντική ευθύνη, την κοινωνική πρόοδο και τις ηθικές πρακτικές. Η παρούσα Έκθεση παρουσιάζει την προτεραιότητα μας για τα θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και περιγράφει τον θετικό αντίκτυπο που είχαμε στη διάρκεια του προηγούμενου έτους αναφορικά με τις πρωτοβουλίες μας σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Μια σημαντική πτυχή της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης είναι ότι έχουμε τηρήσει τα αυστηρά πρότυπα που ορίζονται από τον Κώδικα Βιωσιμότητας της πλατφόρμας DNK. Με την υποβολή εκθέσεων μέσω αναγνωρισμένου πλαισίου, διασφαλίζουμε τη διαφάνεια, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία στις πρακτικές βιωσιμότητάς μας ...προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

    Λίγα Λόγια για τον Κώδικα Βιωσιμότητας:

    Ο Κώδικας θεσπίστηκε από το Γερμανικό Συμβούλιο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, συμβουλευτικό φορέα στην Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση της Γερμανίας. Η Έκθεση καλύπτει 20 κριτήρια καθώς και δείκτες μη χρηματοοικονομικής πληροφόρησης που προέρχονται από το Global Reporting Initiative (GRI) και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Χρηματοπιστωτικών Αναλυτών (European Federation of European Analysts Societies - EFFAS). Σε αυτήν την ολοκληρωμένη Έκθεση, δίνουμε προτεραιότητα σε βασικούς τομείς της βιωσιμότητας, όπως:

    • Περιβαλλοντική Διαχείριση: Μάθετε τις πρωτοβουλίες μας στην προσπάθειά μας να μειώσουμε το ανθρακικό μας αποτύπωμα, να διατηρήσουμε τους φυσικούς πόρους και να ελαχιστοποιήσουμε τα απόβλητα και, ταυτόχρονα, γνωρίστε τις δράσεις μας και τις βιώσιμες πρακτικές μας αναφορικά με το σύνολο της εφοδιαστικής μας αλυσίδας.
    • Κοινωνική Ευθύνη: Βρείτε τη δέσμευσή μας αναφορικά με την καθημερινή προσπάθειά μας να προωθούμε ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς διακρίσεις, ενδυναμώνοντας τους ανθρώπους μας, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας, συμπεριλαμβανομένης της τοπικής κοινωνίας.
    • Καινοτομία και Έρευνα: Γνωρίστε τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε καινοτόμες λύσεις προστιθέμενης αξίας για τους συνεργάτες και πελάτες μας.

    Τέλος, μέσα από υπεύθυνες προμήθειες, ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές και ανοιχτή επικοινωνία, στη VARIO δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε ισχυρές συνεργασίες βασισμένες αποκλειστικά σε κοινές αξίες και ένα συλλογικό όραμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Έτσι, η παρούσα Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης, υπογραμμίζει -μεταξύ άλλων- την αφοσίωσή μας στη διατήρηση ανοικτών καναλιών επικοινωνίας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας.

    © VARIO 2022 - All Rights Reserved. Developed & Designed by MageGuide